Hotelier en kok nemen ook vastgoed hotel Wymerts in Workum over

Hotelier en kok nemen ook vastgoed hotel Wymerts in Workum over

Elfstedenhotels (2)

WORKUM (NL) – Chef-kok Ewald Overdijk (51) en hotelmanager Yvon Konijn (52) hebben nu ook het vastgoed van hotel Wymerts in het centrum van Workum (Noard 37) overgenomen van reder Henk de Haas.

Yvon Konijn is de eerste persoon die je ontmoet bij het binnentreden van hotel Wymerts en het tapasrestaurant Pickwicks aa de Noard in Workum.

Sinds februari dit jaar zijn ze helemaal zelf de baas en zo gebeurde het dat de receptie van het hotel en hun tapasrestaurant Pickwicks werden samengesmolten tot één uitnodigende en kleurrijke ontvangstruimte met aangrenzend verschillende proeflokaaltjes. 32 Gasten kunnen er aan tafel. Buiten, op het beschut gelegen tuinterras, kan een zelfde aantal op de Spaanse toer. Van het met de Wymerts verbonden winkelpand, dat ook in gebruik was als restaurant, hebben Overwijk en Konijn afscheid genomen.

Lees meer Hotelier en kok nemen ook vastgoed hotel Wymerts in Workum over